Mogelijkheden

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bekijk hieronder mijn aanbod. 

COMPLEET INTERIEURADVIES

Voor een compleet interieuradvies kom ik eerst langs op locatie. We bespreken dan de wensen en ik meet de desbetreffende ruimte(s) op. Na dit bezoek ga ik aan de slag met een moodboard, indeling van de ruimte en een voorstel met betrekking tot de kleuren, raam-, vloer- en wandbekleding.

Bij werkwijze, onder het kopje presentatie, vind je een uitgebreide beschrijving van wat je kunt verwachten bij een compleet interieuradvies.

INTERIEURADVIES AAN HUIS

Heb je vragen over de indeling van de woning, de opstelling van de meubels, een kleur op de wand of iets anders waar je alleen niet uitkomt? En kun je wel wat tips en advies gebruiken? Ook voor kleine vragen kom ik graag langs om dit te bespreken. Om direct aan de slag te kunnen, neem ik meteen een kleurenkaart en andere materiaalstalen mee. Ook kan ik vaak al meteen een verandering brengen door meubels, verlichting en/of accessoires te verplaatsen.

VERLICHTINGSPLAN

Verlichting is een belangrijk onderdeel in een ontwerp en deze wordt uitgewerkt in een 2D verlichtingsplan. De diverse verlichting wordt ingetekend en voorzien van suggesties qua verlichting.

REALISATIE ADVIES

Wil je graag dat Thuis met AM het interieuradvies realiseert, dan is dat natuurlijk mogelijk. Ik werk voor de realisatie samen met diverse bedrijven uit de buurt.

TUINONTWERP

Heb je een interieur opnieuw ingericht en wil je de woonkamer laten doorlopen in de tuin? Hoe zorg je ervoor dat binnen en buiten in perfecte harmonie zijn met elkaar. Ik kan je hierbij helpen door het maken van een tuinontwerp, waarbij ik onder andere advies geef voor de bestrating en beplating.

Menu