Over mij

Mijn naam is Anne Marie Norder en ik woon in Burgwerd. Sinds mijn tienerjaren ben ik al bezig met interieur, eerst met het inrichten van mijn slaapkamer in Bolsward en later ons verbouwde huis in Wons. Daarna hebben we een huis gekocht in Wommels dat erg gedateerd was, in deze jaren hebben we het huis verbouwd naar onze woonwensen. In juni 2021 hebben we een woonboerderijtje aan het water gekocht, waarmee een droom uitkwam. Met veel plezier zijn we bezig met het verbouwen van dit huis op een prachtige plek. De verbouwing kun je volgen op mijn Instagram pagina (#thuismetam11).

Om van deze hobby ook mijn werk te kunnen maken ben ik gestart met de opleiding “interieurstylist’ bij de Interieuracademie. In november 2018 heb ik mijn diploma gehaald. Sindsdien heb ik een aantal opdrachten gehad, variërend van een compleet interieuradvies tot het aanpassen van een gedateerde schouw. Mijn passie voor tuinieren deel ik ook graag, ik heb al een aantal tuinontwerpen gemaakt. Daarvoor heb ik diverse cursussen gevolgd. Door dit te combineren zorg ik ervoor dat binnen en buiten op elkaar aansluit. Bij ‘portfolio’ vind je hier meer informatie over.

Ik doe op allerlei manieren inspiratie op om op de hoogte te blijven van de laatste trends op interieur- en tuingebied. Ik heb goede contacten met bedrijven uit de buurt.

Menu