Over mij

Mijn naam is Anne Marie Norder en ik woon in Wommels. Sinds mijn tienerjaren ben ik al bezig met interieur, eerst met het inrichten van mijn slaapkamer in Bolsward en later ons verbouwde huis in Wons. We hebben 12 jaar geleden een huis gekocht in Wommels dat erg gedateerd was, in deze jaren hebben we het huis verbouwd naar onze woonwensen. Deze plek voelt als een fijn thuis, waar we met veel plezier wonen.

Om van deze hobby ook mijn werk te kunnen maken ben ik gestart met de opleiding “interieurstylist’ bij de Interieuracademie. In november 2018 heb ik mijn diploma gehaald. Sindsdien heb ik een aantal opdrachten gehad, variërend van een compleet interieuradvies tot het aanpassen van een gedateerde schouw. Bij ‘portfolio’ vind je hier meer informatie over.

Ik doe op allerlei manieren inspiratie op om op de hoogte te blijven van de laatste trends op interieurgebied. Ik heb goede contacten met bedrijven uit de buurt.

Menu